De trainingen van AVK

Ik kwam afgelopen week terecht op de website van AVK omdat ik op zoek was naar een goede training die ik mijn werknemers kan aanbieden. Vanaf juli 2015 is het namelijk verplicht om je werknemers een constante opleiding of training te geven zodat je werknemers zich blijven verbeteren in hun kunnen. Ik wil dat graag aan mijn werknemers aanbieden, maar dan wel een training kiezen die ook wat oplevert op de werkvMSOffice-migratie-smallloer en ik er uiteindelijk ook iets aan heb. Op de website van AVK vond ik een hoop trainingen die mij erg aanspreken en graag zou willen aanbieden aan mijn werknemers. Het zijn trainingen over software die we nu al gebruiken binnen ons bedrijf en ervoor zorgen dat men slimmer en sneller met deze software om kunnen gaan en dus ook sneller kunnen werken. 

 

Een aantal trainingen van AVK

Op hun website vond ik een heel groot aanbod aan trainingen die veel te maken hadden met Microsoft producten. ik heb hieronder even een opsomming gemaakt van een aantal trainingen waarvan ik denk dat die nuttig kunnen zijn voor ons bedrijf.

  • Office training
  • Sharepoint training
  • Slimmer werken in de cloud
  • Excel training

Zelf werken we veel met office producten zoals excel en word. Het zou naar mijn idee dan ook verstandig zijn om hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast denk ik er al een tijdje over na om meer in de cloud te gaan werken en vind deze training dan voor mezelf ook de meest interessante. Welke training zouden jullie het meest slimme vinden om aan te bieden aan je werknemers?

training Access

training_e-mail_minderen