Een klipper huren doe je hier!

Welkom. zoals jullie weten ben ik een ondernemer in hart en nieren. Ik ben zelf erg veel op kantoor te vinden maar ik help ook regelmatig mensen om mij heen die net starten met hun onderneming. Zo heeft mijn broertje ook een onderneming en geef ik hem regelmatig handige tips. Zo hadden we het laatst over bedrijfsuitjes en vertelde hij me dat hij hier nooit aan doet. Dit verbaasde me want dit is natuurlijk erg belangrijk. Ik vertelde hem dan ook dat hij dit zeker moest gaan doen. Ik wist zelf wel wat leuke bedrijfsuitjes en daarom kon ik hem leuke tips geven. Zo vertelde ik hem over een klipper huren. Dit heb ik zelf een keer met mijn personeel gedaan en hier was iedereen erg enthousiast over. Bij een personeelsuitje is het erg belangrijk dat er als team gewerkt wordt en hoe kan dit nou beter als met zeilen? Dit vond mijn broertje wel een goed idee en ik vertelde hem dat hij eens moest kijken op de website van Zeildagtocht.

Een leuke tip!

Toen mijn broertje op de website keek was hij gelijk helemaal overtuigd. Hij besloot daarom om een klipper te huren. Inmiddels heeft het personeelsuitje al plaats gevonden en vertelde mijn broertje me dat het een dag was om nooit te vergeten. Hij en zijn personeel hadden het erg leuk gehad en hij was me dan ook erg dankbaar voor de tip!