Goed adres nodig voor carbonpapier?

ICT AccessoiresNaar mijn mening is het hebben van goed kantoormateriaal zeker een bijdrage aan de gehele ondernemen. Wanneer de mensen op het kantoor goed hun werk kunnen doen, zal dit alleen maar ten goede komen voor de andere afdeling. Zo had ik laatst een vervelend incident. Normaal laat ik elke maand één of twee keer een leverancier komen die mij alle kantoorartikelen ineens levert. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan: pennen, carbonpapier, enveloppen etc. Dit verliep eigenlijk jaren vlekkeloos. Ik wist dan ook precies wanneer ik wat kreeg en rekende hier dan ook steeds op. Helaas ben ik inmiddels overgestapt naar een andere leverancier. Dit omdat de vorige zijn afspraken niet meer nakwam. Zo had ik ook meerdere malen de verkeerde spullen binnen gekregen. Zoals jullie kunnen voorstellen is dit natuurlijk erg vervelend. Zoals ik al zei moet alles intern goed verlopen zodat alle processen draaien kunnen. Zodoende ben ik dus overgestapt naar dekantoorvakhandel.nl. Wat mij betreft zijn zj nu al een aanrader.

carbonpapier

Hun prijzen zijn ook nog eens beter

Omdat ik graag voor kwaliteit ga, wil ik dan ook niet op teveel dingen besparen. Echter wanneer je de prijzen van de firma De Kantoorvakhandel naast die van andere legt, zie je gelijk het verschil. Vooral het carbonpapier is hier enorm goedkoop. Natuurlijk begrijp ik dat niet iedereen hier iets aan heeft. Echter is hun assortiment zo groot dat er zeker iets voor jou tussen staat.

Indien jij nog tips hebt ter verbetering van een kantoorruimte, dan hoor ik die graag? Op deze wijze kunnen we elkaar helpen.

Carbon handschrift radex a4 10v blauw