Tip: Financial lease

Omdat ik als beginnende zzp’ er niet meteen een bedrijfswagen kan kopen, ben ik eens gaan kijken naar financial lease. Ik kwam op de site terecht van Financial Lease ZZP. Ik kon op de site via lease calculator uitrekenen hoe lang mijn termijn zou zijn om te leasen. Ook had ik een groot belastingvoordeel als ik mijn bedrijf auto zou gaan leasen. Ik kon de BTW terug vragen bij de belasting van mijn lease contract. Ik heb een afspraak gemaakt met Financial Lease ZZP om een proefrit te maken met de bedrijf wagen die ik op het oog had en die in mijn lease pakket paste. Ik ben er naar toe gegaan en de bedrijf wagen zag er zeer netjes uit en reed super goed. Er zaten geen mankementen aan en was voor een jaar apk gekeurd. Ik wist dat dit een goede keuze zou zijn om deze auto te gaan lease, en voor de maandelijkse kosten van de bedrijf auto hoefde ik het niet te laten want die zijn heel laag.

financial_lease_zzp_logo

Een mooie bedrijf wagen

Ik rij nu in een zeer mooie bedrijf wagen en kom goed voor de dag bij de klanten. Mijn bedrijf auto is toch een visitekaartje van mijn bedrijf. Ik betaal een klein maandbedrag voor het leasen en ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen door Financial Lease ZZP. Ze hebben me zeer vriendelijk geholpen en alle vragen beantwoord, ik ga in de toekomst zeker terug om te leasen bij Financial Lease ZZP.  

7fb3cfb43f06bd69b7cfdf0a1473aacd