Welke regels gelden er voor de fiscus en schenken

nsdWelke regels gelden er voor de fiscus en schenken

Het gaat goed met ons bedrijf en gelukkig kunnen wij het ons goed permitteren om elk jaar aan te kunnen komen met echt een leuk en waardevol kerstpakket. Dit kan elk jaar eigenlijk met een groter budget worden gerealiseerd en daarom is het voor onze secretaresses ook zo fijn om hen ook eens wat beter te kunnen verrassen op secretaresse dag dan alleen aan te komen met een bos bloemen. Zij moeten immers dagelijks flink aan de bak om alles mee draaiende te houden en fouten zijn eigenlijk niet toegestaan. Kortom er wordt veel van hen gevraagd en dat mag best een blijk van waardering krijgen vind ik. Alleen ik bedacht mij wel even dat de fiscus en schenken niet samen gaan en dus ben ik eens op internet gaan kijken en op zoek gegaan naar de fiscus en schenken toen kwam ik op deze site terecht en ook kon ik al snel zien dat je hier zelfs speciaal voor secretaresse dag, cadeau idee├źn kunt vinden en daar was ik erg blij mee want zo had ik al snel antwoord op twee vragen. De fiscus en schenken is met een cadeau voor secretaresse dag aan dezelfde regels gebonden dan als er kerstpakketten worden weggeven. Maar goed dit klusje kan ik zo doorgeven aan de boekhouder en kan ik direct op deze site iets passends vinden voor onze secretaresses en maak ik mij geen zorgen om het budget wat ik hiervoor wil besteden.